Smederevski futsaleri u Plani izborili plasman u finale Kupa FSRZS

VELIKA PLANA, 22. decembar – U Velikoj Plani večeras, u polufinalnom meču takmičenja za KUP FSRZS, smederevski futsaleri, mada bez četvorice standardnih prvotimaca, sa podmlađenim sastavom, slavili su protiv domaćina: KMF Margus – KMF Smederevo 6:7 (3:3).

Silno motivisani domaćini su uspeli da na odmor odu sa nerešenim rezultatom, ali su nesumnjivo kvalitetniji Smederevci u drugom delu preuzeli vođstvo. Na tri minuta pre kraja vodili su sa 7:5, ali su tada dozvolili Planjanima da njihovu prednost svedu na samo gol razlike. Ipak, to nije ugrozilo pobedu lidera na tabeli Druge futsal lige Srbije.

Najefikasniji i najbolji pojedinac susreta bio je Uroš Nikolić, koji je postigao tri gola, dva puta u listu strelaca upisao se Nemanja Paunović, a po jednom Branislav Živanović i Marko Simeunović, koji je bio strelac poslednjeg pogotka za Smederevce.

Drugi finalista i protivnik smederevskim futsalerima u utakmici koja će biti igrana sledećeg meseca je ekipa KMF 92 iz Užica. Oni su bili bolja od UMF „MB – Namenska“ iz Lučana rezultatom 4:3 (3:2).

Mesto i datum odigravanja finalnog meča takmičenja za Kup FSRZS biće naknadno određeni.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!